Verhuur in Friesland, Groningen en Drenthe

Weer of geen weer?
Warmte is geen probleem

Veel feesten vinden tegenwoordig niet alleen maar plaats in de zomermaanden, maar ook in de wintermaanden hebben mensen natuurlijk wel eens wat te vieren. Omdat in Nederland het weer vaak onvoorspelbaar is, en je er niet vanuit kan gaan dat je in de avonduren lang warm buiten kunt blijven zitten, kun je bij ons verzekerd zijn van warmte en sfeer door het huren van een terras heater. Warmte en sfeer speelt namelijk een grote rol bij een succesvol feest.

Gezien wij over meerdere varianten terras heaters beschikken, kun je zelf een keuze maken welke uitstraling je het feest wilt geven. Gaat het alleen om de warmte, of heb je daarnaast ook licht en/ of meer sfeer nodig.

 

De terras heaters waarover wij beschikken hebben ongeveer een warmte bereik van 50m2 en zorgen tevens voor een gezellige sfeer. De patio heater is een gasgestookte heater die voldoende warmte afgeeft om je tent te voorzien van warmte. De flame heater daar in tegen geeft naast warmte, ook een gezellige sfeer vanwege de vlam die tevens veel licht geeft.

Terrasheaters zijn warmte bronnen die gebruik maken van gasflessen. Ook deze zijn verkrijgbaar in ons assortiment. Een heater verbruikt ongeveer 0,4 รก 0,7kg gas per uur, afhankelijk op welke stand hij staat.

Terras heaters

Genoemde prijs is per huurperiode (max 3 dagen) incl 21% BTW
Wilt u de heaters langer huren, betaald u voor 7 dagen 2x de huurperiode.

20

Patioheater

Excl gas
Tijdelijk niet beschikbaar
25

Flameheater

Excl gas

Gas nodig voor je gehuurde heater?

voor maar 5,- per kilo