Verhuur in Friesland, Groningen en Drenthe

Leveringsvoorwaarden

 

Artikel 1: Huurovereenkomst en periodes
Bij het afsluiten van een huurovereenkomst wordt aangegeven gebruik te maken van 1 of meerdere huurperiodes. Hierop wordt het factuurbedrag aangepast. Mocht deze huurperiode overschreden worden kan er achteraf een extra huurperiode worden gerekend.

Artikel 2. Betaling
De factuur dient 24 uur voor leveringsdatum voldaan te zijn, tenzij anders overeengekomen. Bij achterblijven van betaling kan de huurovereenkomst vanuit Partyverhuur Noord worden geannuleerd. Bij betaling gaat de huurder tevens akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Artikel 3. Borg
Bij aangaan van een huurovereenkomst gaat de huurder akkoord met betaling van een borgsom. Deze geschiedt contant in een envelop voorzien van naam afgegeven worden bij aflevering van de materialen en krijgt de huurder terug aan het einde van de huurovereenkomst. Partyverhuur Noord kan bij eventuele gebreken, schade of extra reiniging deze kosten verrekenen met de borg.

Artikel 4: Levering
De huurder kan kiezen om de materialen zelf af te halen of tegen een vergoeding te laten bezorgen. Bij afhalen is de huurder zelf aansprakelijk voor eventuele schade tijdens vervoer. Bij achterhouden van materialen of niet binnen de afgesproken periode retour brengen kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Artikel 5: Wijzigen en annulering
Het wijzigen van een huurovereenkomst is alleen mogelijk bij toestemming vanuit Partyverhuur Noord. Evenals het annuleren van een huurovereenkomst. Partyverhuur Noord kan tevens de huurovereenkomst annuleren bij achterblijven van een betaling of betalingsachterstand.

Artikel 6: Controle materialen
De huurder wordt geacht direct na ontvangst de gehuurde materialen te controleren op gebreken en achteraf bij eventuele gebreken dit direct te vermelden. Bij gebreken of eventuele schade kunnen er kosten in rekening worden gebracht, welke ook met de eerdergenoemde borg kan worden verrekend.

Artikel 7: Reparatie
Indien reparaties noodzakelijk zijn ten gevolge van onzorgvuldig handelen, het gebruik van ongeschikte accessoires, of enig andere oorzaak die niet als normale slijtage kan worden beschouwd, worden de kosten in rekening gebracht.

Artikel 8: Verzekering
De huurder is verantwoordelijke voor de gehuurde materialen gedurende de huurperiode. De huurder zal de materialen zo nodig verzekeren en verzekerd houden tegen schade door brand, verlies, diefstal, beschadiging en ten gevolge van extreme weeromstandigheden.

Artikel 9: Aansprakelijkheid
Partyverhuur Noord kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die de huurder direct of indirect aan derden veroorzaakt.

Belangrijke punten

  • Foto’s kunnen afwijken van het origineel
  • Alle genoemde prijzen zijn per huurperiode (max 3 dagen) en vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB.
  • Mochten de gehuurde artikelen langer gehuurd worden dan wordt de huurperiode + het bedrag aangepast

Borg en legitimatie

Voor het huren van een partytent of biertap betaal je vooraf €200,- borg. Voor overige verhuur exclusief partytent slechts €150,- Je krijgt de borg retour, mits de gehuurde spullen schoon en onbeschadigd terugkomen.

Bij het huren is het kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs verplicht.

Afhalen of bezorgen

Afhalen is altijd gratis. Bij besteding vanaf 150,- is bezorgen binnen een straal van 15km rondom Leek geheel gratis. Buiten dit gebied rekenen wij 0,35ct p/km bezorgkosten.

Op- en afbouwen
Prijzen voor op- en afbouwen vanaf €50 exclusief 0,35ct p/km bezorgkosten. Bij zelf op- en afbouwen is schade voor eigen risico en wordt er borg ingehouden wanneer er schade is ontstaan.

 

 

Bijbestellen

Indien voorradig, kun je bij ons tot de dag van verhuur nog producten bijbestellen. Neem hiervoor altijd telefonisch contact met ons op via: 0615629148

Mis je nog iets?

Ben je nog opzoek naar dingen die niet in de prijslijst staan, dan kun je altijd contact met ons opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.