Verhuur in Friesland, Groningen en Drenthe

Voor elk feest een assortiment

Omdat je voor elke gelegenheid weer ander meubilair kunt gebruiken, helpen wij je hierbij graag verder. Wij verhuren bijvoorbeeld biertafels met banken voor gezelschappen zoals buurtfeesten, barbecue’s, verjaardagen, sportevenementen en diverse bijeenkomsten. Voor bijvoorbeeld teamuitjes met sportvrienden of collega’s hebben wij ook bier sta-tafels in de verhuur. Deze zijn ideaal om staand je biertje te nuttigen, en makkelijk in gebruik.

Mocht je wat minder ruimte tot je beschikking hebben, kun je ook altijd kiezen voor meerdere sta- tafels met of zonder rok.

Doordat onze biertafels, banken en bier sta-tafels van stevige kwaliteit zijn, en extra breed, kun je hier gemakkelijk met een groter aantal mensen aan zitten en/of staan. Heb je bijvoorbeeld een familie uitje, of een kinderfeestje georganiseerd, beschikken wij ook meerdere kuipstoelen.

Heb je een feest waarbij je net een iets andere aankleding zou willen creƫren, hebben we ook meerdere doeken in de verhuur, waardoor je van een biertafel een buffettafel kan maken.

Uitgebreid assortiment

Genoemde prijs is per huurperiode (max 3 dagen) en vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB.

12.50

Biertafel + banken

220x70cm
10

Bier sta- tafel

180x60cm
7.50

Biertafel

Los
2.5

Bierbank

Los
17.50

Biertafel set

Biertafel + banken + donkerblauwe doeken
10

Buffettafel

Biertafel + blauw doek
8

Statafel met rok

+ zwarte rok
5

Statafel

85cm
1.00

Kuipstoel