Verhuur in Friesland, Groningen en Drenthe

Partytent huren tegen een betaalbare prijs?

Partyverhuur Noord beschikt over diverse maten partytenten, waarbij wij kwaliteit en uitstraling erg belangrijk vinden. Door het huren van onze partytenten ben je verzekerd van een professionele partytent, en maak je van elk feest een gegarandeerd succes. Je creëert met onze tenten een perfecte feestlocatie, voor een betaalbare prijs.

Onze tenten zijn van goeie kwaliteit, met een stevige constructie, en brandvertragende zeilen. Tevens zijn alle zijwanden los te plaatsen waardoor diverse opstellingen mogelijk zijn.

Diverse maten PVC partytenten

Genoemde prijs is per huurperiode (max 3 dagen) en vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB.

Partytent 3×3 PVC

30

Geschikt voor een droog onderkomen

Partytent 6×3 PVC

50

Geschikt om overdekt hapjes en drankjes te serveren voor ongeveer 15-25 personen.

Partytent 6×4 PVC

55

Geschikt voor o.a. kleine tuinfeesten en kinderfeestjes tot ongeveer 25-35 personen.

Partytent 8×4 PVC

60

Geschikt voor o.a. buurtfeesten en trouwfeesten tot ongeveer 35-50 personen.

Partytent 10×5 PVC

120

Geschikt voor wat grotere feesten, voor ongeveer 50-75 personen.

Sfeerverlichting of glaswerk nodig?

Kijk eens in ons assortiment

Maak je feest compleet met ons assortiment

Wil je naast het huren van je partytent ook de rest goed geregeld hebben?
Bij Partyverhuur Noord kan dat!

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment meubilair, waaronder biertafels met banken, bier sta-tafels, gewone sta- tafels met of zonder rok of kuipstoelen.

Mocht je er voor kiezen een feest in de avonduren te geven kunnen wij ook zorgen voor de verlichting in- en rondom te tent. Mocht het daarnaast ook kouder weer worden, kun je bij ons ook diverse terras heaters huren.

En wil je compleet ontzorgt worden, kun je ook nog een grote of tafelmodel koelkast huren, met divers glaswerk, zodat je alleen nog maar de boodschappen in huis hoeft te halen.

Afhalen of bezorgen

Afhalen is altijd gratis. Bij besteding vanaf 150,- is bezorgen binnen een straal van 15km rondom Leek geheel gratis. Buiten dit gebied rekenen wij 0,35ct p/km aan bezorgkosten.

Op- en afbouwen

Geheel ontzorgt je feest beginnen? Opbouwen en afbreken vanaf €85,- per gehuurde partytent. Mocht je hierbij willen assisteren, dan kunnen wij dit aanbieden vanaf €50,- per gehuurde partytent. Denk hierbij aan dingen vasthouden, aangeven en evt. vastmaken. Dit hoeft geen zwaar werk te zijn.

Mist u iets?

Opzoek naar iets wat niet op de website staat vermeld? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op